Cauta in director

Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar

Cazare ieftina la Voineasa  la Pensiunea Lazar Imagine pagina web
http://www.pensiunealazar.ro
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Pensiuni si Agroturism
Titlu: Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar
Adresa URL Site: http://www.pensiunealazar.ro
Descriere activitate: Cazare la cele mai mici tarife din Voineasa la conditii de 3 stele. Pensiunea Lazar este intr-un cadru rustic, placut si linistitor in care natura se imbina cu cantecul padurii, apelor si al pasarilor.
Profil Site / Companie: Cazare la cele mai mici tarife din Voineasa la conditii de 3 stele. Pensiunea Lazar este intr-un cadru rustic, placut si linistitor in care natura se imbina cu cantecul padurii, apelor si al pasarilor. Aceste locuri de neuitat vor ramane in sufletele dumneavoastra cu nostalgia reintoarcerii. Pensiunea Lazar de 3*** dispune de: Un total de 26 de locuri de cazare din care: - 4 camere triple, - 5 camere duble, - 1 aparament semidecomandat, toate camerele sunt dotate cu televizoare, internet wireless, mobilier modern, paturi cu saltele superortopedice, balcon si grup sanitar, locuri de parcare, un foisor pentru destinderea turistilor, doua gratare, spatiu pentru foc de tabara, ponton pentru plaja si pescuit, bancute si loc de joaca pentru copii dotat cu o trambulina, topogan, groapa de nisisp, masa de tenis si leagane. Deasemenea va punem la dispozitie o biblioteca, jocuri remmy, sah, table, carti. Bucatarie la dispozitia oaspetilor dotata cu frigider, aragaz, cuptor cu microunde, mobilier, vase si vesela. Pensiunea este asezata pe partea dreapta a soselei ce urca spre Voineasa, la 200 de metri de la intrarea in satul Valea Macesului, la o distanta de 30 km. de Brezoi, 70 km. de Rm. Valcea, 100 km. de Sibiu si 250 km. de Bucuresti. Organizam excursii montane cu bicicleta sau cu motocicleta pe Drumul Strategic . Participanti la concursul international de motociclism Redbull Rumaniax pot fi cazati la cele mai mici tarife din Voineasa la conditii de 3 stele.
Cuvinte Cheie: pensiunea lazar , cazare la voineasa , cazare ieftina voineasa , turism voineasa , cazare ieftina la voineasa cu servicii suplimentare gratuite , preturi speciale voineasa , cazare la pensiunea lazar
Link adaugat: Nov 2, 2014

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Cazare ieftina la Voineasa la Pensiunea Lazar

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta