Cauta in director

Publicitate

Untitled Document

Publicitate in directorul web WOL.ro

Directorul web wol.ro este un portal care contine link-uri si legaturi catre pagini din Romania si scrise in limba romana organizate pe categorii de interes. Pentru a facilita accesul la informatia utila nu exista in acest moment posibilitatea de a adauga un link in directorul wol intr-o pozitie preferentiala pe baza unui abonament lunar.

In acest sens pentru toti utilizatorii portalului web wol.ro inscrierea este gratuita si listarea garantata in momentul in care informatiile introduse au fost verificare si sunt valide si reale.

Cum sa adaug un site in WOL.ro?

1. Pentru a adauga o pagina in directorul wol.ro va rugam sa navigati la categoria ( sau subcategoria) din care face parte site-ul Dumneavoastra si sa folositi link-ul din meniul superior cu " Propune Site". Introduceti toate informatiile despre pagina pe care doriti sa o adaugati si trimiteti formularul.

2. Administratorii si Editorii directorului web WOL.ro vor valida informatiile introduse de Dumneavoastra si daca informatiile sunt reale, pagina propusa de Dumneavoastra va fi listata in directorul Wol.ro si veti fi notificat printr-un mesaj email de acest lucru.
Nota: Daca ati adaugat site-ul intr-o categorie sau subcategorie gresita acesta va fi mutat in categoria/subcategoria corecta in momentul activarii.

3.IMPORTANT!
Pentru a avea o pozitie mai buna in momentul listarii pe categorii va rugam sa introduceti un link reciproc la directorul web wol.ro.Acesta poate fi de 2 tipuri si poate fi adaptat cu usurinta la aspectul vizual al paginii dumneavoastra:
- Primul este un buton grafic cu logo-ul nostru:

Director Web
Dati click pentru a selecta codul pentru site.

Pentru o mai buna relevanta a categoriei in care se afla listat site-ul Dumneavoastra puteti introduce un link reciproc special cu direct la categoria in care este listat site-ul:


WOL îşi rezervă dreptul de a schimba termenii, condiţiile şi politicile în orice moment fără a anunţa în prealabil.
Pentru informatii suplimentare sau nelamuri va rugam sa completati si sa trimiteti modulul CONTACT.

Cauta restaurante si pizzerii

Cautam?:
Unde?:     

Celel mai bune localuri si restaurante

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace si stimulente sexuale