Cauta in director

ImportPlaza Multimedia Auto

ImportPlaza Multimedia Auto Imagine pagina web
http://www.importplaza.ro
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Tuning, alarme, service auto
Titlu: ImportPlaza Multimedia Auto
Adresa URL Site: http://www.importplaza.ro
Descriere activitate: Monitoare, dvd playere, unități multimedia încorporate în auto.Tetiere cu ecran și DVD player încorporate sau montare pe tetiera originală.Monitoare 9”- 22” de plafon cu consolă recomandat la autobuze și rulote. Interfețe USB, AUX și iPhone la radio/playere original încorporat.Difuzoare, cabluri, sisteme de camere profesionale recomandate la locuri dispuse la mari intemperii.Camere mobile de pază și de siguranță.
Profil Site / Companie: Produsele multimedia auto importate de noi sunt unice, deoarece avem o cantitate mare la inventar și o gamă largă de produse. Activitatea noastră se extinde la serviciile comerciale în mic și en-gros, import și service. Produsele noastre sunt importate direct de la producători: China, Taiwan, Republica Cehă, Statele Unite ale Americii, Marea Britanie și Germania (inclusiv JVJ, PSVT, Sharp Vision, Vision RIS, XXX, Yatour, VST, Nesa Vision) și o serie de branduri (de exemplu, JBL, Kenwood, Alpine, SinusLive, Bull Audio, Dension), suntem parteneri a furnizorilor. În afară de partenerii comercianți avem mai mult de 300 de distribuitori ca: saloane auto, ateliere de lucru și utilizatori industriali. În continuare suntem deschiși la produsele noi de înaltă calitate. Distribuim camere de marșarier și camere de supraveghere în calitate înaltă, profesională, cu capacitate industrială.
Cuvinte Cheie: multimedia auto , camere marsarier , tetiere cu ecran si dvd player , dvd- uri de plafon , monitoare de plafon , playere multimedia cu dvd , monitoare portabile , monitor in oglinda retrovizoare
Link adaugat: Apr 23, 2013

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul ImportPlaza Multimedia Auto

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta