Cauta in director

agende eco

agende eco Imagine pagina web
http://www.paperart.ro/
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Publicitate si Marketing
Titlu: agende eco
Adresa URL Site: http://www.paperart.ro/
Descriere activitate: Agende eco, promotionale din pluta naturala, felicitari de craciun si promotionale din piele naturala reciclata - o gama variata de agende din pluta naturala, agende din piele naturala reciclata si accesorii originale.
Profil Site / Companie: Felicitari, pungi, agende si calendare personalizate Paperart Despre noi Compania este producator si distribuitor prin marca PAPERART de: 1. Felicitari business personalizate - executate manual (de zi cu zi, evenimente speciale, Craciun, Pasti) - executii prin gravura laser - invitatii eveminente speciale - dedicate pentru identitatea vizuala a beneficiarului 2. Agende si Calendare personalizate - agende cu coperta din pluta, panza, flexibile (PP si PU) - agende zilnice, saptamanale, de buzunar - accesorii multiple: semne carte personalizate, port-CV, multiplannere - plannere si calendare de birou si perete 3. Cadouri - seturi de birou ingloband materiale de cea mai buna calitate: pluta, hartie parafinata, lemn - seturi de caligrafie 4. Ambalaje si accesorii - modele exclusiviste de cutii, pungi personalizate dedicate sectorului corporate - fundite autoadezive, minicarduri si panglica 5. Personalizari in atelierul propriu - gravura laser - serigrafie - folio si timbru sec - transfer termic - cutting plotter Produsele noastre unice nu poarta doar insemnele logo-ului; ele comunica filozofia brand-ului dumneavoastra. Pasiunea noastra, incurajata de aprecierea pe care o aratati, ne indeamna sa inovam in continuare... Va invitam sa descoperiti in paginile sitului nostru o gama de produse deosebite, unice pe piata romaneasca : de la calendare, agende si felicitari personalizate, pana la colectia noastra de invitatii de nunta unicat, Paperart va va impresiona, cu siguranta, prin atentia la detalii si calitatea ireprosabila a produselor.
Cuvinte Cheie: felicitari , promotionale , invitatii , agende , calendare , plannere , ambalaje , accesorii
Link adaugat: Oct 27, 2011

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul agende eco

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

assign('new_videos', $new_videos); $smarty->assign('template_dir', $template_f); $smarty->display('last_videos.tpl'); ?>