Cauta in director

Taxi Elegance Bucuresti | Taxi Bucuresti Premium

Taxi Elegance Bucuresti | Taxi Bucuresti Premium Imagine pagina web
http://www.elegancetaxi.ro
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Transport de Persoane
Titlu: Taxi Elegance Bucuresti | Taxi Bucuresti Premium
Adresa URL Site: http://www.elegancetaxi.ro
Descriere activitate: Servicii taxi Bucuresti, transferuri de aeroport și inchirieri auto cu șofer, Premium & Business numai cu mașini Mercedes-Benz.
Profil Site / Companie: Toți conducătorii noştri auto sunt profesioniști experimentați, cu o atitudine decentă și agreabilă, licențiați, autorizați si complet asigurați ca șoferi taximetriști și ca șoferi pentru transportul public de persoane. Seriozitatea și punctualitatea ne reprezintă in toate serviciile oferite. Vehiculele noastre sunt exclusiv Mercedes-Benz, într-o perfectă stare tehnică, foarte curate, bine întreținute, autorizate si asigurate pentru transportul persoanelor pe drumurile publice in regim taximetru sau de închiriere. Certificare ISO9001:2008/SR EN ISO9001:2008 nr.09/RSC00879/0001/RO. NU PLĂTEŞTI NIMIC ÎN AVANS! Toate plățile se fac la șofer - cu excepția rezervărilor interCity pe distanțe foarte mari. Confirmarea o primești în cel mai scurt timp posibil, prin email, SMS sau telefon. Ai la dispoziție o gamă largă de mașini: berline, limuzine sau van-uri, capabile să satisfacă cele mai exigente criterii de confort și siguranță. Regim de lucru, suport telefonic şi relații cu clienții 24/7. Prețuri si tarife fixe sau prestabilite, indiferent de vreme, trafic sau sărbători. Plata cu carduri, contactless sau cashless payment in fiecare mașină. Servicii personalizate pentru evenimente, VIP-uri și întâlniri de afaceri, sunt doar câteva din ofertele noastre. Este suficient să iei legătura cu noi pentru a ne comunica detaliile de călătorie. Cu siguranță vei găsi din partea noastră o ofertă decentă.
Cuvinte Cheie: taxi bucuresti , transfer aeroport bucuresti , rezervare taxi bucuresti , taxi mercedes , taxi cu pos , rent a car cu sofer
Link adaugat: Sep 24, 2016

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Taxi Elegance Bucuresti | Taxi Bucuresti Premium

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta