Cauta in director

Cazare ieftina la Viena in hotel si pensiuni de 3 si 4 stele, incepand de la 39 euro/zi cu parcare, mic dejun inclus si informatii turistice.

Cazare ieftina la Viena in hotel si pensiuni de 3 si 4 stele, incepand de la 39 euro/zi cu parcare, mic dejun inclus si  informatii turistice. Imagine pagina web
http://www.cazare-ieftina-viena.ro
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Cazare
Titlu: Cazare ieftina la Viena in hotel si pensiuni de 3 si 4 stele, incepand de la 39 euro/zi cu parcare, mic dejun inclus si informatii turistice.
Adresa URL Site: http://www.cazare-ieftina-viena.ro
Descriere activitate: Profitati de oferta noastra de cazare ieftina la Viena, fara avans, in conditii de 3 si 4 stele, cu preturi incepand de la 39 euro/zi /camera dubla, cu parcare, mic dejun inclus, informatii turistice profesionale. Exteriorul este amenajat cu parcare, gradina mare cu pomi fructiferi, loc de joaca pentru copii(si adulti!!!) cu masa de tenis, cos baschet, leagan trambulina, terasa cu mese si banci.
Profil Site / Companie: Profitati de oferta noastra de cazare ieftina la Viena, fara avans, in conditii de 3 si 4 stele, cu preturi incepand de la 39 euro/zi /camera dubla, cu parcare, mic dejun inclus, informatii turistice profesionale. Exteriorul este amenajat cu parcare, gradina mare cu pomi fructiferi, loc de joaca pentru copii(si adulti!!!) cu masa de tenis, cos baschet, leagan trambulina, terasa cu mese si banci. Camerele cuprind: Pat matrimonial + paturi simple opţional, Baie proprie cu dus, lavoar, wc, Televizor Lcd, Receiver satelit, Dvd-player, Internet wireless, Aer conditionat Oferim gratuit Gps-uri original setate pentru Viena pe perioada sejurului !
Cuvinte Cheie: hoteluri viena , pensiuni viena , cazare viena , cazare viena ieftina , cazare viena lucinel
Link adaugat: Jul 23, 2013

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Cazare ieftina la Viena in hotel si pensiuni de 3 si 4 stele, incepand de la 39 euro/zi cu parcare, mic dejun inclus si informatii turistice.

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta