Cauta in director

MOVI TOUR – agentie de turism

MOVI TOUR – agentie de turism Imagine pagina web
http://www.movitour.ro
Click-uri : 3


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Agentii de Turism
Titlu: MOVI TOUR – agentie de turism
Adresa URL Site: http://www.movitour.ro
Descriere activitate: MOVI TOUR este o agentie de turism tur-operatoare, tânara si dinamica, având ca principale activitati consilierea în domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi în materie de turism. Datorita promptitudinii si eficientei cu care raspundem solicitarilor, am devenit un partener de încredere pentru clientii si colaboratorii nostri, dând dovada de flexibilitate si solicitudine în relatiile cu acestia.
Profil Site / Companie: MOVI TOUR este o agentie de turism tur-operatoare, tânara si dinamica, având ca principale activitati consilierea în domeniul turismului si oferirea de servicii si produse turistice menite sa satisfaca cele mai variate gusturi în materie de turism. Datorita promptitudinii si eficientei cu care raspundem solicitarilor, am devenit un partener de încredere pentru clientii si colaboratorii nostri, dând dovada de flexibilitate si solicitudine în relatiile cu acestia.
Cuvinte Cheie: agentie de turism , tur-operator , pachete turistice , organizare evenimente , calatorii de afaceri , rezervari , hoteluri , pensiuni , ticketing , bilete avion , evadare in doi , vacante de familie , turism rural , ecoturism , training-uri , team building , paintball , rafting , turism incentive , conferinte , congrese , seminarii , catering , deplasari in strainatate , transport autocar , rent-a-car , limuzine , microbuze , grecia , franta , spania , egipt , anglia , germania , austria , bulgaria , turcia , elvetia
Link adaugat: Dec 31, 2008

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul MOVI TOUR – agentie de turism

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta