Cauta in director

BEST HOLIDAYS

BEST HOLIDAYS Imagine pagina web
http://www.bestholidays.ro
Click-uri : 8


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Agentii de Turism
Titlu: BEST HOLIDAYS
Adresa URL Site: http://www.bestholidays.ro
Descriere activitate: Agentie de turism turoperatoare ofera sejururi in tara si strainatate, bilete de avion, cazari , vacante in Europa si destinatii exotice, circuite turistice interne si externe, croaziere, , vacante pe litoral ,pachete turistice personalizate,organizare evenimente pentru turisti individuali si corporate.
Profil Site / Companie: Călătoriile aduc oamenii împreună; ca parte a comunitatii de călători din întreaga lume, noi privim calatoriile ca mijloc de a inspira aventura si distractia, dar si toleranta si intelegerea fata de obiceiurile altor popoare, oferindu-ti o mulţime de informaţii utile şi interesante şi sfaturi de călătorie. Ne dorim a fi inovatori in domeniul “ghid de calatorie”, folosind o baza de date usor accesibila. Cazari sau bilete de avion, vacante, calatorii de afaceri, facem tot posibilul sa iti prezentam cele mai bune oferte; este o lume mare, dar vom încerca s-o acoperim pe toata. Ce ne face unici ? • Spiritul de pionierat - explorarea de noi locuri, de peste tot in lume. • Cunoştinţe colective - cu ghid de expertiza profesională şi de opinie. • Sfaturi - care să ajute călătorii sa faca alegeri informate. • Suntem noi insine călători. Pentru ca vrem ca serviciile oferite de noi sa iti fie de folos, iti promitem ca acestea se vor imbogati si imbunatati continuu, pentru a-ti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie atunci cand doresti sa iti planifici vacanta. Cu speranta ca, in timp, iti vom deveni prieteni, te invitam la noi, pentru ca iti oferim vacanta perfecta, la doar un click distanta.
Cuvinte Cheie: last minute , oferta speciala , charter , oferta bulgaria vara 2009 , turcia , spania , dubai , tunisia , egipt , bilete avion , tour operator , croaziere , oferte litoral , week end , cazari , pensiuni munte , vacante , excursii , low cost , ghidul turistului
Link adaugat: Feb 27, 2009

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul BEST HOLIDAYS

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta