Cauta in director

BELLA BOLOGNA

BELLA BOLOGNA Imagine pagina web
http://www.bellabologna.ro
Click-uri : 18


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Servicii de Curatenie
Titlu: BELLA BOLOGNA
Adresa URL Site: http://www.bellabologna.ro
Descriere activitate: -produse pentru finisaj, -usi si ferestre, -obiecte sanitare, mobilier si accesorii baie, -cazi hidromasaj, cabine de dus si cu abur, cazi cu cabine de dus, -produse pentru sectorul wellness, -mobilier si obiecte iluminat, -pachete si oferte speciale pentru proiectele industriale si rezidentiale, -proiectare, consultanta si manopera, -servicii de curatenie.
Profil Site / Companie: Bella Bologna pune la dispozitia celor interesati o intreaga gama de produse si servicii: -produse pentru finisaj, -usi si ferestre, -obiecte sanitare, mobilier si accesorii baie, -cazi hidromasaj, cabine de dus si cu abur, cazi cu cabine de dus, -produse pentru sectorul wellness, -mobilier si obiecte iluminat, -pachete si oferte speciale pentru proiectele industriale si rezidentiale, -proiectare, consultanta si manopera, -servicii de curatenie. Toate produsele sunt fabricate in Italia si corespund standardelor si normelor in vigoare. Pentru mai multe detalii ne puteti scrie la office@bellabologna.ro sau ne puteti contacta la 0733.017058 / 021.3124538. Pentru ca imaginea transmite o emotie si comunica totul depre noi.
Cuvinte Cheie: bella bologna pune la dispozitia celor interesati o intreaga gama de produse si servicii: -produse pentru finisaj , -usi si ferestre , -obiecte sanitare , mobilier si accesorii baie , -cazi hidromasaj , cabine de dus si cu abur , cazi cu cabine de dus , -produse pentru sectorul wellness , -mobilier si obiecte iluminat , -pachete si oferte speciale pentru proiectele industriale si rezidentiale , -proiectare , consultanta si manopera , -servicii de curatenie. toate produsele sunt fabricate in italia si corespund standardelor si normelor in vigoare. pentru mai multe detalii ne puteti scrie la office@bellabologna.ro sau ne puteti contacta la 0733.017058 / 021.3124538. pentru ca imaginea transmite o emotie si comunica totul depre noi.
Link adaugat: Apr 10, 2009

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul BELLA BOLOGNA

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta