Cauta in director

Spectacol unic pe piata - Ursitoare din Folclor la botez!

Spectacol unic pe piata - Ursitoare din Folclor la botez! Imagine pagina web
http://bebeparty.ro
Click-uri : 2


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Organizare Evenimente
Titlu: Spectacol unic pe piata - Ursitoare din Folclor la botez!
Adresa URL Site: http://bebeparty.ro
Descriere activitate: Intreg spectacolul cu Ursitoare din folclor este presarat cu glume si texte amuzante, detalii si picanterii deosebite despre invitati si familie, insa partea cea mai importanta este asigurata de muzica populara cantata live, melodii celebre personalizate pentru fiecare membru al familiei si dans popular! Portul Ursitoarelor este authentic iar ursita pentru cel mic este bazata pe texte vechi din popor, zicatori cu talc si proverbe.
Profil Site / Companie: Ursitoare folclor este cel mai nou spectacol invitat o petrecere de botez, aducand un aer de prospetime si noutate in lumea divertismentului! Acest tip de divertisment s-a detasat ca o noua varianta pentru ursita insa intr-o maniera traditionala, cu simplitate, bun gust si atmosfera de veselie! Ursitoarele rostesc vorbe cu talc culese din folclor, versuri de deochi autentice, presarate cu zicatori si povete, ofera cadouri noului nascut si melodii populare special dedicate familiei, rudelor si invitatilor. Insa partea cea mai frumoasa a spectacolului cu Ursitoare folclor este muzica traditionala cantata live si dansul popular, captivante si foarte cunoscute la orice petrecere! Alaturi de spectacolul cu UIrsitoare din Folclor alegeti Pachetul Promotional si veti castiga program cu un ingeras care primeste invitatii in restaurant si un personaj pentru copii, ce va intretine atmosfera cu jocuri, concursuri, baloane modelabile si pictura pe fata! Pentru mai multa diversitate inchiriati statui vivante alese in tematica!
Cuvinte Cheie: ursitoare petreceri , ursitoare botez , ursitoare folclor , ursitoare traditionale , ursitoare nunta , ursitoare bucuresti , zane ursitoare , ursitoare bune
Link adaugat: Apr 20, 2016

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Spectacol unic pe piata - Ursitoare din Folclor la botez!

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta