Cauta in director

ERASMUS EVENTS

ERASMUS EVENTS Imagine pagina web
http://www.erasmus-events.ro
Click-uri : 9


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Organizare Evenimente
Titlu: ERASMUS EVENTS
Adresa URL Site: http://www.erasmus-events.ro
Descriere activitate: ERASMUS EVENTS este agentia care s-a nascut din dorinta de a veni in intampinarea tuturor celor care vor sa impartaseasca din experienta acumulata de noi de-a lungul timpului, in care am invatat sa organizam evenimente unice, bazandu-ne pe creativitate, originalitate, calitate, rafinament si bun gust.
Profil Site / Companie: Cei sapte ani petrecuti alaturi de mii de studenti si elevi, ne-au adus placerea si onoarea de a realiza pana la ultimul detaliu cursuri festive, banchete, balul bobocilor si intalniri de promotie. Pasiunea pentru povestile minunate ale oamenilor obisnuiti, echipa tanara si creativa specializata in organizarea nuntilor si botezurilor, au contribuit la reusita unor evenimente unice. Aveti in noi un partener de incredere in organizarea evenimentelor business-corporate (team-building -uri, training -uri, conferinte, simpozioane, prezentari de firma etc.) pentru care vom colabora la stabilirea amanuntelor specifice, facand parte din aceeasi echipa si asigurandu-ne impreuna de succesul lor. Te asteptam sa te alaturi Echipei ERASMUS EVENTS si sa fim impreuna lideri in evenimente!
Cuvinte Cheie: aranjamente florale , decoratiuni nunta , nunti , botezuri , invitatii , marturii , accesorii nunta , curs festiv , inchiriere robe , festivitati absolvire , banchete , intalniri de promotie , petreceri private , petreceri pentru copii , petreceri tematice , evenimente corporate , team-building , conferinte , trainins-uri , seminarii , simpozioane , lansari de carte , decoratiuni sedii de firma
Link adaugat: Jan 17, 2010

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul ERASMUS EVENTS

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta