Cauta in director

FitCurves

FitCurves Imagine pagina web
http://www.fitcurves.ro
Click-uri : 2


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Sali Fitness
Titlu: FitCurves
Adresa URL Site: http://www.fitcurves.ro
Descriere activitate: FitCurves este un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor, ce ofera un antrenament distractiv, rapid si sigur. Programul FitCurves dureaza 30 de minute si combina antrenamentul cardio cu cel de forta si de streching. Pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de numai 30 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.
Profil Site / Companie: Cu ajutorul metodei sale revolutionare, FitCurves ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa-si imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul. FitCurves adopta programul de antrenament in circuit, lucrand pe rand toate grupele musculare ale corpului intr-un program de 30 de minute. Sistemul hidraulic al aparatelor face ca acestea sa se adapteze in functie de forta persoanei care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat. Eficienta si siguranta antrenametelor este atestata de cercetari stiintifice, programul FitCurves fiind cel mai testat program de fitness din lume. Universitatea Baylor din Texas conduce in mod constant cercetari pentru a analiza metoda FitCurves. De asemenea, unul dintre primele trei spitale de boli cardiovasculare din America, Cleveland Clinic din Florida, a adoptat programul FitCurves pentru pacientii sai.
Cuvinte Cheie: club , fitness , exclusiv , femei , cardio , forta , streching , 30 , minute , aparate , hidraulice , antrenament , antrenor , personal , testat , program
Link adaugat: Apr 22, 2011

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul FitCurves

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta