Cauta in director

Clinica Stomatologica

Clinica Stomatologica Imagine pagina web
http://www.crystaldentalclinic.ro/
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Sanatate si Medicina
Titlu: Clinica Stomatologica
Adresa URL Site: http://www.crystaldentalclinic.ro/
Descriere activitate: Clinica Stomatologica Crystal Dental Clinic si stomatologie copii ofera servicii de albire dinti, implant dentar, coroana de zirconiu.
Profil Site / Companie: Clinica stomatologica Crystal Dental Clinic, situata in centrul Bucurestiului va pune la dispozitie cele mai ridicate standarde medico-profesionale. Pentru noi, pe primul loc se afla sanatatea dintilor si frumusetea zambetului dumneavoastra. Echipa noastra de stomatologi cu o inalta pregatire profesionala impreuna cu materialele si instrumentele medicale de ultima generatie din Germania si Statele Unite sunt aici pentru a va ingriji sanatatea bucala pana la satisfactia totala a dumneavoastra, pacientul nostru. Probabil ca ati auzit deja de cabinetul stomatologic Crystal Dental Clinic. Daca este asa, inseamna ca stiti care sunt prioritatile noastre: - o atmosfera calduroasa si relaxanta. Noi consideram ca mersul la dentist in ziua de azi nu trebuie sa reprezinte acea experienta traumatizanta despre care ne povesteau bunicii. Echipa noastra de dentisti se caracterizeaza prin amabilitatea si grija pe care o poarta pacientiilor nostri pentru ca acestia sa se simta cat mai bine pe tot parcursul tratamentului stomatologic. - un tratament stomatologic fara durere. Stomatologia actuala a redus durerea, in multe cazuri eliminand-o complet. Evitarea durerii este o autoexigenta profesionala la cabinetul Crystal Dental Clinic. - o selectie exigenta a personalului medical si de asistenta. Doctori cu diferite specializari in America de Nord si Europa Occidentala. Asistente ce au fost selectionate dintre cele mai pregatite in plan profesional si uman. si, bineinteles, o programare extrem de eficienta si o atentie prompta si rapida a cazului dumneavoastra. Inainte, multi romani mergeau in strainatate pentru a avea parte de un tratament odontologic de calitate. Noi ne mandrim ca va putem prezenta inversarea acestei tendinte: un cabinet de stomatologie al carui prestigiu, ca urmare a recomandarii pacientilor nostri, a depasit frontierele Romaniei si face ca multi pacienti straini sa vina la Bucuresti pentru a fi tratati la Crystal Dental Clinic. Viitorul stomatologiei romane este deja aici. Va invitam sa faceti parte din el.
Cuvinte Cheie: clinica stomatologica , stomatologie copii , aparat dentar , implant dentar , coroana de zirconiu , albire dinti
Link adaugat: Sep 7, 2010

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Clinica Stomatologica

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta