Cauta in director

VASS Lawyers: Avocati achizitii publice

VASS Lawyers: Avocati achizitii publice Imagine pagina web
http://vasslawyers.eu/
Click-uri : 2


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Domeniul Juridic
Titlu: VASS Lawyers: Avocati achizitii publice
Adresa URL Site: http://vasslawyers.eu/
Descriere activitate: VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piata avocaturii din Bucuresti, oferind servicii profesioniste si competitive in domeniile achizitii publice, societati comerciale, relatii de munca, concurenta, tranzactii imobiliare, contracte comerciale sau imigrare. Echipa VASS Lawyers isi informeaza permanent clientii despre noutati legislative din domeniile mentionate si ii asista prin consultanta de specialitate, la nivel national, dar si european.
Profil Site / Companie: Vass Lawyers este o firma de avocatura cu sediul in Bucuresti, care presteaza servicii juridice pentru companii nationale si internationale, intreprinderi mici si mijlocii, micro-intreprinderi, asociatii si fundatii sau persoane fizice autorizate. Clientii nostri reprezinta sursa noastra de inspiratie si de provocare. Intelegerea afacerilor clientilor nostri in vederea prestarii unor servicii juridice competente, clare si orientate spre rezultate, constituie principiul care sta la baza activitatii noastre. Avocatii nostri au mai mult decat costume scumpe. Suntem o echipa formata din oameni integri, cu aptitudini deosebite, spirit analitic si o dorinta extraordinara de a intelege si servi cat mai bine interesele clientilor nostri. Firma noastra are mai mult decat o viziune mareata. Experienta, cunostintele si resursele de care dispunem, precum si valorile pe care le avem in comun, ne ofera premisele necesare pentru a ne indeplini angajamentele fata de clienti, de angajati, de comunitate si de noi insine.
Cuvinte Cheie: avocat achizitii publice , consultanta in achizitii publice , public procurement romania , noutati legislative achizitii publice , contestatie achizitii publice , contracte publice , licitatii publice , achizitii publice , blog achizitii publice , anrmap , cnsc , e-licitatie , autoritate contractanta , praguri achizitii publice 2010 , modificari legislative achizitii publice
Link adaugat: Sep 24, 2010

Note Site Note acordate pentru acest site

Numar de note: 1
Nota
Comentarii 0

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul VASS Lawyers: Avocati achizitii publice

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta