Cauta in director

Locuinte de protocol

Locuinte de protocol Imagine pagina web
http://locuinte-de-protocol.ro
Click-uri : 5


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Proiecte Imobiliare
Titlu: Locuinte de protocol
Adresa URL Site: http://locuinte-de-protocol.ro
Descriere activitate: Spectrum Residences - ansamblu rezidential intre Mamaia si Constanta. Apartamente de lux cu vederea la mare concepute pentru un nivel ridicat de confort si multiple facilitati pentru locatari, bar, sali fitness, piscina, sauna, jacuzzi, salon masaj, spalatorie, spatii multifunctionale. Vrei un apartament de lux langă plajă, cu vedere spre mare, cu terase generoase?
Profil Site / Companie: Spectrum Residences - ansamblu rezidential intre Mamaia si Constanta. Apartamente de lux cu vederea la mare concepute pentru un nivel ridicat de confort si multiple facilitati pentru locatari, bar, sali fitness, piscina, sauna, jacuzzi, salon masaj, spalatorie, spatii multifunctionale. Nivelurile curente prezinta 3 variante de contururi (A, B, C) cu terase si bovindouri pozitionate diferit pe laturile dinspre mare ale blocurilor. Asamblarea celor 3 tipologii pe verticala se face diferit de la un bloc la altul, concretizandu-se intr-o imagine vibrata a intregului ansamblu. La nivel conceptual ansamblul se defineste ca o compozitie de macro cristale, parti ale aceluiasi intreg, rezultate in urma taierii si slefuirii ce a generat doua tipuri de suprafete: netede pe de o parte si neregulate pe de alta. suprafetele neregulate expuse catre mare capata in jocul de lumina reflectata inedite culori spectrale.
Cuvinte Cheie: spectrum residences , spectrum , apartamente la mare , mare , apartament , marea neagra , mamaia , constanta , imobile la mare , vanzari apartamente , apartamente noi , constructii noi , imobile noi , locuinte noi , anunturi imobiliare , ansambluri rezidentiale , vanzari apartamente noi , litoral , apartamente litoral , proiecte imobiliare mamaia , imobile la mare , plaja , imobile pe plaja , apartamente cu vedere la mare , locuinte la mare , locuinta , imobil , ansamblu rezidential , vedere la mare , romania
Link adaugat: Sep 10, 2008

Note Site Note acordate pentru acest site

Numar de note: 5
Nota
Comentarii 0

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Locuinte de protocol

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta