Cauta in director

Echipamente de protectie

Echipamente de protectie Imagine pagina web
http://www.smartworker.ro
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Articole de imbracaminte
Titlu: Echipamente de protectie
Adresa URL Site: http://www.smartworker.ro
Descriere activitate: SMARTWORKER este specializat in distributia de echipamente pentru protectia muncii si furnizarea de solutii personalizate pentru protectia individuala a muncitorilor activi.Oferta noastra va este pusa la dispozitie in cadrul magazinului. SMARTWORKER,inseamna consiliere profesionala si presupune ca dvs. sa comandati si sa receptionati echipamente pentru protectia muncii fără necesitatea de a iesi din firma sau din casa.Oricine isi poate gasii incaltaminte,imbracaminte,manusi,casti,ochelari
Profil Site / Companie: De la www.smartworker.ro puteţi cumpara fara teama, întrucât toate articolele sunt protejate de un sistem avantajos de restituiri şi reclamaţii. Articolele pe care le puteţi gasi pe site si in catalog sunt importate din comunitatea europeana fiind conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE. Toate articolele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare . Principalii clienţi ai magazinului online www.smartworker.ro sunt firme care activeaza in diverse domenii ce necesita un anumit grad de protectie a personalului activ, dar si persoane fizice autorizate care decid ca este timpul sa puna sanatatea si integritatea fizica mai presus decat excesul de zel neprotejat care poate duce la accidente la locul de munca. In cadrul magazinului nostru online cat si in catalog oricine ,fie ca este responsabil cu protectia muncii intr-o anumita firma, muncitor calificat/necalificat sau chiar lucrator sezonier /zilier, isi poate găsii echipamentul care sa-i completeze siguranta si protectia la locul de munca . Suntem permanent la dispozitia dumneavoastră.Astfel,toate comenzile făcute prin intermediul internetului,telefonului,fax-ului, sunt preluate de departamentul nostru de vanzari si realizate imediat.
Cuvinte Cheie: echipamente de protectie , echipamente protectie , echipament de protectie , echipament protectie , incaltaminte , imbracaminte , manusi , casti , masti , viziere si ochelari , antifoane interne si externe , lucru la inaltime , diverse accesorii.
Link adaugat: Dec 18, 2011

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Echipamente de protectie

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta