Cauta in director

Etigara electronica

Etigara electronica Imagine pagina web
http://etigara-electronica.ro
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Magazine Electronice
Titlu: Etigara electronica
Adresa URL Site: http://etigara-electronica.ro
Descriere activitate: Tigarile noastre au un aspect de tigara traditionala, dar nu contin fumuri si agenti cancerigeni precum tigarile traditionale. Prin utilizarea Tigarilor electronice inhalati doar vapori curati de apa si nicotina, fara tutun, gudron si agenti cancerigeni. Tigarile Electronice produc o ceata care arata ca fumul dar nu este in realitate fum.Tigarile electronice nu contin gudron, monoxid de carbon, fum si celelalte 400 de substante periculoase continute in fumul degajat de tigarile traditionale.
Profil Site / Companie: Fumezi in continuare dar fara nici un risc de imbolnavire (in afara de nicotina care provoaca dependenta nu mai exista nici una din cele 2000 de substante nocive ) Economisesti bani (facand un calcul la un pachet pe zi dupa 6 luni se observa 30% economie) Este mult mai eleganta si comoda. Femeile insarcinate se expun mai putin la riscuri. Dintii isi pastreaza culoarea alba (nu se mai depune gudronul) Dispare mirosul neplacut al respiratiei, dispare tusitul, exceptand nicotina, nu este daunatoare sanatatii, nu suntem predispusi la cancer, la arterioscleroza, etc, se poate folosi oriunde in locurile publice (restaurante, cluburi etc), nu ingalbeneste peretii si perdeaua, nu exista fumatul pasiv (cei care nu fumeaza nu inhaleaza fum fiindca nu exista ardere!), nu ne distrage atentia de la condus, nu se îmbiba mirosul in tapiteria masinii are arome de diverse marci: Kent, Palmal , Malboro, Parliament etc. Cel mai frumos cadou pentru persoana la care tii cu adevarat !
Cuvinte Cheie: tigara electronica , tigari electronice , tigara electronica bucuresti , tigara electronica pret , tigara ego , tigara electronica ego , lichid tigara electronica , lichid hangsen , lichid inawera
Link adaugat: Feb 2, 2016

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Etigara electronica

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta