Cauta in director

TIPOGRAFIA TA DIGITALA ONLINE

TIPOGRAFIA TA DIGITALA ONLINE Imagine pagina web
http://www.kopia.ro
Click-uri : 1


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Papetarie si Birotica
Titlu: TIPOGRAFIA TA DIGITALA ONLINE
Adresa URL Site: http://www.kopia.ro
Descriere activitate: KOPIA.RO aduce in premiera in Romania o platforma online de tipar digital prin care poti realiza si printa materiale tipografice, din orice colt al tarii, printr-un simplu click. La cea mai inalta calitate a printului, si cele mai mici preturi.
Profil Site / Companie: KOPIA.RO aduce in premiera in Romania o platforma online de tipar digital prin care poti realiza si printa materiale tipografice, din orice colt al tarii, printr-un simplu click. La cea mai inalta calitate a printului, si cele mai mici preturi. Suntem tipografia ta digitala online si ne-am propus sa ajungem Solutia numarul 1 pentru materiale promotionale de calitate. Motiv pentru care, in perioada ce urmeaza va fi misiunea noastra sa iti oferim o experienta online unica, placuta si mereu mai simplu de utilizat. Carti de vizita, foi cu antet, CD-uri si plicuri personalizate pentru o imagine business impecabila Pliante, flyere, afise, bannere - pentru campanii publicitare de impact Fotografii, invitatii si felicitari personalizate pentru amintiri si evenimente de neuitat Designerii nostri lucreaza intens pentru a-ti oferi template-uri pentru toate materialele tale tiparite. Aceasta optiune va fi disponibila in curand.
Cuvinte Cheie: print digital online , carti fe vizita , pliante
Link adaugat: Nov 4, 2013

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul TIPOGRAFIA TA DIGITALA ONLINE

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

assign('new_videos', $new_videos); $smarty->assign('template_dir', $template_f); $smarty->display('last_videos.tpl'); ?>