Cauta in director

Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese

Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese Imagine pagina web
http://www.heyprincess.ro
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Articole pentru Copii
Titlu: Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese
Adresa URL Site: http://www.heyprincess.ro
Descriere activitate: Hey Princess este un brand nou pe piata romaneasca si va propune colectii inedite de rochite si fustite de fetite. Produsele noastre se adreseaza fetitelor cu varste cuprinse intre 3 luni - 10 ani. Rochitele, executate integral in Romania, sunt create in serii limitate, pentru a oferi diversitate si unicitate. Modelele variate pot fi admirate si achizitionate on-line si in cadrul expozitiilor de specialitate.
Profil Site / Companie: Hey Princess este un brand 100% romanesc si va propune colectii inedite de rochite si accesorii de fetite. Produsele noastre se adreseaza fetitelor cu varste cuprinse intre 3 luni - 10 ani. Rochitele, executate integral in Romania, sunt create in serii limitate, pentru a oferi diversitate si unicitate. Materialele folosite sunt pretioase, delicate de la tafta, brocard, stofe de lana pana la matase, voal, organza brodata, care in mainile iscusite ale designer-ilor nostri prind contur si forme transformandu-se in rochite deosebite, inedite, dar care isi mai pastreaza aerul inocent al copilariei, iar in interior sunt captusite integral cu bumbac natural. Creatiile noastre pot fi personalizate pentru grupuri care participa la diferite evenimente memorabile, astfel incat prin vestimentatia lor micutele printese sa intregeasca tabloul de poveste a unor nunti sau botezuri. Modelele sunt prezentate in Showroom sau pot fi admirate si achizitionate on-line pe www.heyprincess.ro ori in cadrul expozitiilor de specialitate, atat interne cat si internationale.
Cuvinte Cheie: rochii fetite , rochite fetite , hey princess , rochii fete , rochite fete , rochii copii , rochite copii , rochii ocazie copii , rochii bebe , rochite bebe
Link adaugat: Aug 5, 2012

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Hey Princess - Rochite fetite, Rochite printese

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta