Cauta in director

SC Kera Furniture SRL

SC Kera Furniture SRL Imagine pagina web
http://www.kera.ro
Click-uri : 1


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Mobilier
Titlu: SC Kera Furniture SRL
Adresa URL Site: http://www.kera.ro
Descriere activitate: Inca de la infiintare, echipa Kera si-a fixat ca obiectiv principal dezvoltarea unei afaceri de succes.Acest obiectiv poate fi atins numai in conditiile in care fiecare client este multumit de prestatia noastra.Astfel, coordonatele stabilite pentru a satisface aceste exigente sunt: respectul fata de client,designul placut,functionalitatea,calitatea executiei,respectarea termenelor de livrare.Kera Furniture produce si comercializeaza mobilier pentru dormitor,living,bucatarie, camere tineret, etc.
Profil Site / Companie: Inca de la infiintare, echipa Kera si-a fixat ca obiectiv principal dezvoltarea unei afaceri de succes. Acest obiectiv poate fi atins numai in conditiile in care fiecare client este multumit de prestatia noastra. Astfel, coordonatele stabilite pentru a satisface aceste exigente sunt: respectul fata de client, designul placut, functionalitatea, calitatea executiei, respectarea termenelor de livrare. Kera Furniture produce si comercializeaza mobilier pentru dormitor, living, bucatarie, camere tineret, birouri, receptii, din pal melaminat, mat sau lucios, mdf infoliat sau vopsit, disponibil intr-o varietate mare de culori. Pentru a completa amenajarea casei tale iti oferim si mese, scaune, canapele, saltele, electrocasnice, tapet, produse de firme specializate de renume international.
Cuvinte Cheie: mobilier bucatarie la comanda constanta , mobilier living la comanda constanta , mobilier dormitoare la comanda constanta , mobilier baie la comanda constanta , comode la comanda constanta , paturi la comanda , mobilier pat la comanda , paturi constanta , paturi tapitate la comanda constanta , mobilier scaune birou la comanda , scaune birou constanta , mobilier pentru camere tineret la comanda , mobilier camere tineret costanta.
Link adaugat: Dec 4, 2013

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul SC Kera Furniture SRL

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta