Cauta in director

LidarImpex - mobilier bisericesc

LidarImpex - mobilier bisericesc Imagine pagina web
http://www.lidar.ro
Click-uri : 4


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Mobilier
Titlu: LidarImpex - mobilier bisericesc
Adresa URL Site: http://www.lidar.ro
Descriere activitate: Experienta in managementul si executia a peste 25 de proiecte de mobilare de biserici atat in tara cat si in strainatate sunt garantia unei viitoare colaborari de succes. Va stam la dispozitie pentru realizarea oricarui tip de mobilier bisericesc de la elemente simple ca analoage, tetrapoade, scaune bisericesti si usi pana la scaune arhieresti, iconostase si catapetesme.
Profil Site / Companie: Suntem prezenti pe piata romaneasca si internationala din 1993 si pentru ca lucram intotdeauna cu lemn masiv de calitate, ne-am impus ca fiind solutia ideala pentru lucrari de calitate. Executam din lemn masiv atent selectionat si uscat in ateliere proprii, de la elemente sculptate pentru mobilier pana la piese complexe unicate sau in serie. De 9 ani am reusit sa ne impunem si pe piata mobilierului bisericesc. Am adaugat la portofoliu peste 25 de proiecte de mobilare de biserici. Dintre acestea amplul proiect de remobilare a Catedralei Ortodoxe Romane a Caransebesului unde am realizat monumentala catapeteasma de peste 120 de metri patrati din lemn de paltin si impozantele usi de intrare din stejar triplu stratificat, ne-a onorat si credem ca ne recomanda.Intentionam sa ne extindem si sa ne perfectionam activitatea de productie mobilier bisericesc nu atat sub aspect tehnic cat mai ales sub aspect estetic.
Cuvinte Cheie: mobilier bisericesc , mobilier , bisericesc , restaurare mobila , mobilier ortodox , catapeteasma , arhieresc , strana , sculptat , mobilier scupltat , sculptura decorativa , crestin ortodox , altar , analog , tetrapod , lidar , lidar impex , arad , romania , mobilier serie , mobila la comanda , biblioteci , scaune , mese extensibile , vinoteca , lemn masiv
Link adaugat: Mar 25, 2011

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul LidarImpex - mobilier bisericesc

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta