Cauta in director

Gam Import Export-Piese de motor utilaje de constructii

Gam Import Export-Piese de motor utilaje de constructii Imagine pagina web
http://www.piese-motoare.ro
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Constructii
Titlu: Gam Import Export-Piese de motor utilaje de constructii
Adresa URL Site: http://www.piese-motoare.ro
Descriere activitate: Gam Import Export, firma cu capital romano-german, comercializeaza toata gama pieselor de schimb pentru utilaje de constructii, piese de motor si motoare complete noi sau OEM. Oferim spre comercializare si: sisteme de rulare, sisteme de antrenare, echipamente hidraulice, echipamente electrice, echipamente de lucru, filtre, elemente de caroserie, piese pentru stivuitoare si masini comunale.
Profil Site / Companie: Daca sunteti raspunzator pentru un parc de utilaje, stiti cat poate fi de greu sa gasiti piesele necesare intr-un timp relative scurt, la un pret avantajos si la o calitate optimala! Aici intervenim noi in sprijinul dvs. oferindu-va serviciile noastre. Fiind o firma din Germania, avand peste 500 de furnizori pentru toata gama de utilaje si experienta mai multor ani de activitate, putem sa va ajutam la determinarea pieselor dorite si livrarea acestora pana la usa dumneavoastra. Va oferim numai piese de calitate, cea a primului producator, la un pret avantajos. Cu siguranta veti intampina cazuri in care piesele din alte surse vor fi mai ieftine, insa la o concluzie finala veti constata ca noi suntem o alternative mai buna, mai simpla, mai avantajoasa si mai sigura. Va ajutam sa economisiti costurile de acaparare ale pieselor dorite, avand posibilitatea sa va oferim si factura externa (nu se plateste TVA). Un singur partener pentru toate optiunile Dumneavoastra!
Cuvinte Cheie: piese motoare deutz , piese deutz , piese motoare caterpillar , piese motoare cummins , piese motoare hanomag , piese motoare mitsubishi , piese motoare komatsu , piese motoare liebherr , piese motoare hatz , piese motoare isuzu , piese motoare lombardini , piese motoare volvo , piese motoare yanmar , piese komatsu , piese perkins , piese motoare perkins , piese hanomag , piese mitsubishi , piese jcb , senile de cauciuc , dinti de cupa , spit picoane
Link adaugat: Mar 5, 2012

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Gam Import Export-Piese de motor utilaje de constructii

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta