Cauta in director

Placute de frana

Placute de frana Imagine pagina web
http://www.autodepot.ro
Click-uri : 0


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Tuning, alarme, service auto
Titlu: Placute de frana
Adresa URL Site: http://www.autodepot.ro
Descriere activitate: Magazin online de piese auto, cu oferte zilnice la placutele si discurile de frana. Vindem piese originale si nu numai, dupa bugetul clientului. Pentru comenzi de peste 300 ron transportul este gratuit.
Profil Site / Companie: Auto Depot este o franciza de distributie on-line de piese auto. Cu peste 700.000 de repere distincte disponibile on-click pe stoc si peste 1.500.000 de repere in portofoliu suntem printre cele mai reprezentative sisteme de distributie in domeniu. Putem practic sa construim de la zero orice model de masina: caruserie, sasiu, motor, accesorii, finisaje … toate piesele pana la cel mai mic detaliu. Terminologie prietenoasa - Depozitul on-line este astfel organizat incat informatia sa fie accesibila marii parti a conducatorilor auto cu cunostinte minime de mecanica auto. Este suficient sa stii in ce zona a masinii se gaseste piesa dorita pentru ca motorul de cautare al depozitului sa te conduca firesc pana la aceasta. Informatii complete fara detalii inutile – odata ajuns la lista de piese care se potrivesc optiunii tale, poti opta imediat pentru piesa dorita comparand preturi, caracteristici constructive, origine, producatori, poze. Preturi la prima mana – Auto Depot reprezinta relatia directa intre engross-isti si beneficiari. Sunt eliminate astfel din pretul produsului costurile specifice de retail traditional: chirii spatii comerciale, utilitati, adaos de retail.
Cuvinte Cheie: discuri frana , disc de frana , discuri de frana , disc frana , placute frana , placute de frana , frana , piese auto online
Link adaugat: Jul 4, 2012

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Placute de frana

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta