Cauta in director

Inchirieri masini

Inchirieri masini Imagine pagina web
http://www.inchirieri-masini-top.ro
Click-uri : 4


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Autoturisme
Titlu: Inchirieri masini
Adresa URL Site: http://www.inchirieri-masini-top.ro
Descriere activitate: Pentru inchiriere masini pe prioade mai lungi, preturile sunt negociabile. Folosind serviciul nostru de inchirieri masini beneficiati de promptitudinea unei echipe de specialisti cu o experienta de peste 5 ani si jumatate in domeniul de inchirieri masini si cu o flota de masini care isi mareste sigur numarul de masini, angajati si servicii, astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de masinile inchiriate si de serviciile oferite de firma noastra.
Profil Site / Companie: Inchirieri masini Firma noastra de inchirieri masini va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme, cum ar fi Dacia Logan, Fiat Albea, Seat Ibiza, VW Golf, VW Touran, Renault Clio, Peugeot 206, Opel Astra, Chevrolet Aveo, Ford Fusion, Hyunday Sonata, Ford Mondeo, Skoda Octavia la preturi foarte mici. Parcul nostru de masini este constituit din masini de inchiriat de top, noi, aflate in garantie si verificate periodic pentru a ne mentine in fruntea companiilor de inchirieri masini.
Cuvinte Cheie: inchirieri masini ofera servicii inchirieri autoturisme in bucuresti , brasov , constanta , iasi , cluj , timisoara si in principalele orase din tara.inchirieri masini incearca sa puna un accent deosebit pe confortul si siguranta clientilor sai. calitatea serviciilor oferite este cea mai buna din romania. inchirieri masini incercam sa ne impunem pe piata inchirierilor auto prin servicii de calitate si profesionalism. renumele nostru depinde de aspectul si buna functionare a masinilor oferite spre inchiriere. acordam atentie maxima parcului nostru auto. inchiriind de la noi , veti primi masina in cea mai buna stare de functionare si cu toate dotarile suplimentare. oferim asistenta 24 de ore din 24 , pentru orice fel de probleme ce pot aparea in timp la automobil.
Link adaugat: Oct 23, 2008

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Inchirieri masini

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta