Cauta in director

UPSROM

UPSROM Imagine pagina web
http://www.upsrom.ro
Click-uri : 11


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Economie si Afaceri
Titlu: UPSROM
Adresa URL Site: http://www.upsrom.ro
Descriere activitate: Confectii metalice silozuri,reparatii metrologice, motoare electrice,stilpi hidraulici SVJ pentru mina,incercari mecanice a cablurilor de tractiune,pistol de pozare PECO,transportoare,instalatii de irigat,elemente de imbinare rapida.
Profil Site / Companie: De peste 28 de ani, compania UPSROM a proiectat si fabricat unele dintre cele mai performante si robuste echipamente cum ar fi cilindrii hidraulici, transportoare cu banda si constructii metalice. In timp ce alti producatori se concentreaza pe extindere, UPSROM si-a focalizat atentia pe furnizarea catre clientii sai a produselor fiabile pe care le doresc si mai mult decat atat, atunci cand si le doresc.Pe langa gama larga de echipamente pe care le produce, UPSROM raspunde solicitarilor si livreaza comenzi speciale in timp record, ajutand la scurtarea ciclului proiectare - furnizare. Furnizand solutii practice pentru solicitari unice, compania UPSROM se dedica livrarii de produse de calitate superioara catre clientii sai. Toate produsele UPSROM sunt certificat ISO 9001 Cilindrii hidraulici fabricati de compania UPSROM sunt destinati atat pentru industria miniera,Silozuri cu capacitatea de la 5 mc pana la 50 mc, executate din tabla cu grosimi cuprinse intre 4 si 10 mm. Transportoare cu banda de cauciuc pentru uz general, ce pot fi fixe si mobile, destinate utilizarii in: cariere, subteran, constructii, agricultura, depozite etc. Elementele de imbinare rapida sunt destinate instalatiilor hidraulice de actionare care lucreaza in regim de inalta presiune. PISTOL DE POZARE TIP “PECO”,este utilizat la alimentarea cu energie hidrostatica a stalpilor hidraulici cu circulatie deschisa tip SVJ. Furtunuri de inalta presiune cu doua insertii metalice tip 2ST rezistente la frecare, intemperii si flacara, cu diametrul nominal cuprins intre 10 - 25mm, prevazute la capete cu armaturi de cuplare - mufa si niplu tip STEKO, sertizate. Atelierul de metrologie ofera clientilor servicii de reparare si verificare metrologica a mijloacelor de masurare supuse controlului metrologic legal cat si pentru mijloace de masurare aflate în domeniul metrologiei industriale, respectand legislatia metrologica în vigoare. - motoare electrice asincrone trifazate, destinate functionarii în atmosfera exploziva (si potential exploziva) pentru actionarea utilajelor miniere cu puteri cuprinse în gama 2,2 – 250 kW; Un = 380; 660; 1000 V - motoare electrice asincrone trifazate de joasa tensiune, cu rotorul în scurtcircuit sau bobinat, în constructie normala cu puteri cuprinse în gama 0,3–250 kW; Un = 380 V; 660 V - motoare electrice asincrone de cu rotorul bobinat, în constructie normala, cu puteri cuprinse în gama 200 – 1000 kW; Un = 6 kV - motoare electrice asincrone de cu rotorul în scurtcircuit, cu puteri cuprinse în gama 160 – 1000 kw; Un = 6 kV - motoare electrice de curent continuu cu Pn = 7,5 200 kW; Un = 380 V; 500 V - motoare electrice sincrone cu puteri cuprinse între 200 – 1000 kW; Un = 380 V; 6 kV - convertizoare de sudura în constructie normala cu Pn = 7,5; 14, 22; 28 kW, Un = 380 V si In reglabil pana la 500 A
Cuvinte Cheie: confectii metalice silozuri , reparatii metrologice , motoare electrice , stilpi hidraulici svj pentru mina , incercari mecanice a cablurilor de tractiune , pistol de pozare peco , transportoare , instalatii de irigat , elemente de imbinare rapida.
Link adaugat: Jun 10, 2009

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul UPSROM

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta