Cauta in director

HSEQ CONSULTING PLOIESTI - EVALUAREA RISCULUI SI FORMARE PROFESIONALA

HSEQ CONSULTING PLOIESTI - EVALUAREA RISCULUI SI FORMARE PROFESIONALA Imagine pagina web
http://www.hseqcons.ro
Click-uri : 15


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Servicii firme
Titlu: HSEQ CONSULTING PLOIESTI - EVALUAREA RISCULUI SI FORMARE PROFESIONALA
Adresa URL Site: http://www.hseqcons.ro
Descriere activitate: HSEQ Consulting Ploiesti este o structura complexa de consultanta care acopera toate nevoile unei firme, de la infiintare pana la strategia de dezvoltare ulterioara. HSEQ Consulting iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la consultantul tau: servicii personalizate, experienta intr-un mediu in continua schimbare si serviciile unei echipe profesioniste si dinamice.Suntem liderul local pe piata de consultanta in domeniul managementului sigurantei si al furnizorilor de formare profesionala.
Profil Site / Companie: HSEQ Consulting Ploiesti este o structura complexa de consultanta care acopera toate nevoile unei firme, de la infiintare pana la strategia de dezvoltare ulterioara. HSEQ Consulting iti ofera tot ceea ce iti poti dori de la consultantul tau: servicii personalizate, experienta intr-un mediu in continua schimbare si serviciile unei echipe profesioniste si dinamice.Suntem liderul local pe piata de consultanta in domeniul managementului sigurantei si al furnizorilor de formare profesionala. Avem o echipa de profesionisti cu viziune globala si cu o bogata experienta de lucru in proiecte de consultanta. Vom fi incantati sa colaboram cu dumneavoastra pe oricare din liniile noastre de servicii, pentru a contribui la optimizarea si accelerarea afacerilor dumneavoastra. HSEQ Consulting este autorizata de Ministerul Muncii Solidaritatii Sociale si Familiei si de Comisia Judeteana de Formare Profesionala . In anul 2007 SC HSEQ Consulting SRL a fost in topul firmelor prahovene in domeniul serviciilor. Societatea organizeaza cursuri de formare profesionala a adultilor in urmatoarele centre: PLOIESTI, TARGOVISTE, BRASOV, SF.GHEORGHE, TG.MURES si ZALAU.
Cuvinte Cheie: proiecte europene , condominiu , coordonator santier , managementul informatiei , manager de proiect , informtii , management economic , evaluare personala , coaching , cursuri perfectionare , cursuri atestate , cursuri psi , cursuri protectia muncii , cursuri sanatate securitate , cursuri management , cursuri formatori , cursuri resurse umane , cursuri informatica , evaluare riscuri , protectia muncii
Link adaugat: Jul 25, 2008

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul HSEQ CONSULTING PLOIESTI - EVALUAREA RISCULUI SI FORMARE PROFESIONALA

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta