Cauta in director

Adelante

Adelante Imagine pagina web
http://www.adelante.ro
Click-uri : 9


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Servicii firme
Titlu: Adelante
Adresa URL Site: http://www.adelante.ro
Descriere activitate: Va suntem alaturi în organizarea evenimentelor private (nunti , botezuri si aniversari ) unde grijile dvs devin grijile noastre ! Ne vom ocupa cu toata responsabilitea si seriozitatea care ne caracterizeaza si care ne ofera pozitia de lider în domeniu .
Profil Site / Companie: Varietatea serviciilor oferite de noi va ofera controlul si reusita întregului eveniment . Toate serviciile sunt prestate de noi cu profesionisti specializati pentru fiecare domeniu : -decorul salii ( www.adelante.ro) - domeniu în care locatia aleasa , chiar daca nu este ceea ce v-ati dorit, devine prin îmbracarea meselor si a scaunelor, drapaje si perdele de lumini cea la care ati visat ! -aranjamente florale ( vizitati www.buchetenunta.ro) - domeniu în care am învatat , prin experienta , sa fim atenti la detalii si sa realizam aranjamente deosebite printr-o îmbinare de flori proaspete (import Olanda) cu o gama variata de accesorii -decoratiuni cu baloane ( vizitati www.baloane.ro) - cu o varietate neli m2 itata de culori , baloane de cea mai buna calitate prin import propriu Belgia , testate si garantate de noi -instalatie de sonorizare si lumini - cu DJ si MC colaboratori ce profeseaza cu succes în domeniu -artificii de interior si exterior - domeniu în care ne-am specializat pirotehnisti si am achizitionat aparatura de specialitate pentru a oferii spectacolele grandioase în cea mai mare siguranta.
Cuvinte Cheie: decoratiuni pentru nunti , organizari petreceri , aniversari , inaugurari sedii firme , aranjamente florale , spectacole de artificii , sonorizari evenimente , filmari evenimente
Link adaugat: May 14, 2009

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Adelante

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta