Cauta in director

Lanturi de ridicat si de ancorat Total Race Impex

Lanturi de ridicat si de ancorat Total Race Impex Imagine pagina web
http://www.lanturideridicat.ro
Click-uri : 3


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Bunuri industriale
Titlu: Lanturi de ridicat si de ancorat Total Race Impex
Adresa URL Site: http://www.lanturideridicat.ro
Descriere activitate: SC TOTAL RACE IMPEX SRL este o societate cu capital integral privat. Aceasta a luat fiinta in anul 2006 pentru a veni in intampinarea noilor cerinte aparute in constructii si industrie, aducand in Romania produse de inalta calitate si tehnologie din Europa, necesare in procesele de manipulare si ancorare a bunurilor in perfecta siguranta. Ne adresam tuturor companiilor care doresc sa beneficieze de o multime de servicii la un nivel ridicat de calitate.
Profil Site / Companie: Total Race va ofera : chingi de ridicare textile, chingi speciale pt tamburi de otel cu muchii taioase si ascutite , chingi de ancorare, chingi de ridicare cu urechi, chingi de ridicare circulare , chingi de manipulat sarcini, dispozitive de chingi de ridicare, echipamente de macara de ridicat, dispozitive de ridicat pt. europaleti, chingi profesionale ,chingi construite in 2 straturi, chinga cu coeficient de siguranta 7:1, chingi productie Olanda, chingi cu tonaj pana la 200 tone,dispozitive din chingi de ridicare, chingi pentru ridicare profesionala, chinga techlon, chinga Dyneema, chinga circulara techlon, chinga techlon productie Olanda , chingi livrare din stoc, chingi cu lungimi la comanda, chingi de ridicare cu urechi pentru hale industriale, chingi de ridicare europaleti, chingi de ridicare pentru macarale , chingi de ridicare pentru utilaje constructii, chingi pt. macarale turn, chingi pt. macarale montabile pe camion, dispozitive de ridicare din chingi textile pt. macarale turn, dispozitive de ridicare din chingi cu urechi pt macarale, dispozitive de ridicare din chingi circulare pt macarale, sufe textile de ridicare, sufe textile circulare, sisteme din sufetextile, dispozitive din chingi textile de ridicare, sisteme de ridicare din chingi circulare, accesorii chingi de ridicare textile, chei de tachelaj special pt chingi din poliester, dispozitiv pentru macarale din sufe textile de ridicare.
Cuvinte Cheie: chingi , chingi ridicare , chingi ancorare , chingi urechi , chingi circulare , total race , lanturi de ancorare , lanturi de ridicat , cleme , echipamente de protectie
Link adaugat: Aug 17, 2009

Note Site Note acordate pentru acest site

Numar de note: 1
Nota
Comentarii 1

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Forte buni... Am gasit rapid orice am avut nevoie. Profesionali, rapizi si seriosi. Produse de calitate
adaugat inJun 22, 2010 by Mega Construct

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Lanturi de ridicat si de ancorat Total Race Impex

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta