Cauta in director

Echipeaza-te cu noi

Echipeaza-te cu noi Imagine pagina web
http://www.storeit.ro
Click-uri : 5


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Bunuri larg consum
Titlu: Echipeaza-te cu noi
Adresa URL Site: http://www.storeit.ro
Descriere activitate: D&C Distribution Serv SRL a luat fiinta in 2004 si s-a impus in peisajul firmelor de profil prin dinamica dezvoltarii si prin respectul dobindit in fata clientilor sai. Alaturi de produsele pe care le confectionam, va oferin cizme de PVC pentru apa nori cit si cizme antiacide, bocanci antiderapanti, ochelari de protectie precum si alte echipamente din gama echipamentelor de protectie si lucru precum manusi, capisoane si altele. Toate produsele respecta standardele de calitate si siguranta.
Profil Site / Companie: D&C Distribution Serv SRL a luat fiinta in 2004 si s-a impus in peisajul firmelor de profil prin dinamica dezvoltarii si prin respectul dobindit in fata clientilor sai. Alaturi de produsele pe care le confectionam, va oferin cizme de PVC pentru apa nori cit si cizme antiacide, bocanci antiderapanti, ochelari de protectie precum si alte echipamente din gama echipamentelor de protectie si lucru precum manusi, capisoane si altele. Toate produsele respecta standardele de calitate si siguranta.
Cuvinte Cheie: d&c distribution serv srl a luat fiinta in 2004 si s-a impus in peisajul firmelor de profil prin dinamica dezvoltarii si prin respectul dobindit in fata clientilor sai. alaturi de produsele pe care le confectionam , va oferin cizme de pvc pentru apa nori cit si cizme antiacide , bocanci antiderapanti , ochelari de protectie precum si alte echipamente din gama echipamentelor de protectie si lucru precum manusi , capisoane si altele. toate produsele respecta standardele de calitate si siguranta.
Link adaugat: Sep 1, 2008

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Echipeaza-te cu noi

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta