Cauta in director

Scule, unelte, echipamente si utilaje

Scule, unelte, echipamente si utilaje Imagine pagina web
http://www.echipamente-scule.ro
Click-uri : 1


Detalii site Detalii site si alte informatii suplimentare

Categorie: Agricultura si silvicultura
Titlu: Scule, unelte, echipamente si utilaje
Adresa URL Site: http://www.echipamente-scule.ro
Descriere activitate: S.C. KATECH S.R.L. este o companie romaneasca, ce isi propune sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferind o gama larga de scule, unelte, echipamente si utilaje de calitate pentru satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinţe.
Profil Site / Companie: S.C. KATECH S.R.L. este o companie romaneasca, ce isi propune sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferind o gama larga de produse si servicii de calitate pentru satisfacerea unui numar cat mai mare de cerinţe. Inca de la inceput s-a dorit ca societatea sa se incadreze in cadrul companiilor ce comercializeaza produse premium, lucru ce a fost realizat si apreciat de catre colaboratori, datorita menţinerii in permanenta a unui standard foarte ridicat. In momentul de fata comercializam scule si echipamente profesionale, cum ar fi testerele de tensiune, scule electrice, generatoare, accesorii, abrazive, solutii de însurubare, unelte, compresoare, scule de mâna profesionale, surubelnite, multimetre, echipament electric, unelte si scule de mana profesionale, multimetre digitale, testere de sarcina, scule auto, componente, scule pentru constructii, chei tubulare, scule pneumatice, scule de masura, scule profesionale de mana, consumabile pentru industrie, tester de izolatie, chei fixe, automatizari, scule de mana profesionale, scule pop nit, continuitate, echipamente si scule pentru service auto, burghie, chei dinamometrice, chei imbus, aparate de masura, foarfeci de tabla, testere, testerele si multimetre digitale genti de scule, clesti, surubelnite, chei imbus , truse de scule, testere digitale, genti de scule, scule esd, scule pentru instalatii, chei combinate, clesti ampermetrici digitali, multiplicatoare de cuplu, echipamente service auto, echipamente spatii verzi, echipamente profesionale pentru curatenie,scule electrice,scule pneumatice, compresoare, pompe si motopompe, grupuri electrogene, instrumente de masura si topografie, de la producatori de renume din tarile vest-europene, in special din Germania. Avand o activitate structurata pe trei directii principale de activitate si anume: constructii, industrie si domeniul auto, reusim sa oferim solutii viabile si produse unui numar insemnat de clienti din domenii variate.
Cuvinte Cheie: testerele de tensiune , scule electrice , generatoare , accesorii , abrazive , solutii de însurubare , unelte , compresoare , scule de mâna profesionale , surubelnite , multimetre , echipament electric , unelte si scule de mana profesionale , multimetre digitale , testere de sarcina , scule auto , componente , scule pentru constructii , chei tubulare , scule pneumatice , scule de masura , scule profesionale de mana , consumabile pentru industrie , tester de izolatie , chei fixe , automatizari , scule de mana profesionale , scule pop nit , continuitate , echipamente si scule pentru service auto , burghie , chei dinamometrice , chei imbus , aparate de masura , foarfeci de tabla , testere , testerele si multimetre digitale genti de scule , clesti , surubelnite , chei imbus , truse de scule , testere digitale , genti de scule , scule esd , scule pentru instalatii , chei combinate , clesti ampermetrici digitali , multiplicatoare de cuplu , echipamente service auto , echipamente spatii verzi , echipamente profesionale pentru curatenie , scule electrice , scule pneumatice , compresoare , pompe si motopompe , grupuri electrogene , instrumente de masura si topografie
Link adaugat: Sep 22, 2013

Note Site Note acordate pentru acest site

Acest link nu a fost votat!Fi primul care il voteaza!

Comentarii site Comentarii adaugate de vizitatori pentru acest site

Autor comentariu:
Email autor:
Lasa comentariu
Nota comentariu:
captcha

Viziteaza site-ul Scule, unelte, echipamente si utilaje

Link-uri Sponsorizate

Afrodisiace Recomandarea Noastra

afrodisiace

Ultimele Videoclipuri Muzica

Another Day
Another Day Another Day
Video Phone
Beyonce ft Lady Gaga Video Phone
Noi Vrem Respect
Parazitii Noi Vrem Respect
Chica Bomb
Dan Balan Chica Bomb
Melci, Scoici, Raci, Craci
Mihai Margineanu Melci, Scoici, Raci, Craci
Albinuta
Voltaj Albinuta